Yvonne van der Veen
teammanager Vakantiegenoten.nl
Veelgestelde vragen
Ik heb mij ingeschreven bij Vakantiegenoten.nl, krijg ik ook een bevestiging?

Ja, iedereen die zich inschrijft krijgt een bevestiging.
Ik heb mij ingeschreven bij Vakantiegenoten.nl en daarna nooit meer iets gehoord, hoe komt dat?

Het is mogelijk dat mail van Vakantiegenoten.nl in de spamfolder of in de map ongewenst terecht is gekomen. Wij raden aan om Vakantiegenoten.nl in je adresboek of in de lijst van veilige adressen te zetten om dit soort problemen te voorkomen.
Ik wil mij graag inschrijven voor meerdere bestemmingen, maar op het inschrijfformulier kan ik maar één bestemming aanvinken.

Het is inderdaad zo dat, om administratieve redenen, slechts één globale bestemming per inschrijving kan worden opgegeven. Wil je je voor nog een andere bestemming inschrijven, dan moet je opnieuw het inschrijfformulier invullen. Het inschrijven is gratis. Met meer inschrijvingen, dus meer bestemmingen, vergroot je de kans op het vinden van een geschikte vakantiepartner.
Ik wil mij graag inschrijven voor meerdere periodes, de winter en ook de zomervakantie, maar op het inschrijfformulier kan ik maar één globale periode aanvinken.

Het is inderdaad zo dat, om administratieve redenen, slechts één globale periode per inschrijving kan worden opgegeven. Wil je je voor nog een andere periode inschrijven dan moet je opnieuw het inschrijfformulier invullen. Het inschrijven is gratis. Met meer inschrijvingen, dus meer globale periodes, vergroot je de kans op het vinden van een geschikte vakantiepartner.
Ik wil reageren op een advertentie in de rubriek gezocht, maar ik weet niet hoe.

Als je wilt reageren op een advertentie, moet je gewoon een inschrijfformulier invullen en bij informatie voor Vakantiegenoten.nl het nummer van de advertentie invullen.
Ik kreeg het profiel van een mogelijke vakantiepartner toegestuurd, maar dit profiel verschilt enigszins van het door mij gewenste profiel.

Het kan voorkomen dat een toegestuurd profiel afwijkt van het opgegeven gewenste profiel. De praktijk leert namelijk dat ook als de profielen niet helemaal overeen komen, de mensen er vaak zelf samen toch wel uit komen.
Ik heb een profiel toegestuurd gekregen van een mogelijke vakantiepartner, maar ik wil geen contact opnemen, wat moet ik doen?

Wil je geen contact met degene wiens profiel je toegestuurd hebt gekregen, dan moet je klikken op de link (contact verbreken), die zich in hetzelfde bericht bevindt.
Ik heb anoniem een berichtje gestuurd naar een aan mij toegestuurde mogelijke vakantiepartner, maar ik heb nooit antwoord gekregen. Kan Vakantiegenoten.nl mij helpen?

Nee, in principe niet. Vakantiegenoten kan mensen niet dwingen om te antwoorden. Wanneer een bepaald persoon herhaaldelijk geen antwoord geeft en zich ook niet afmeldt als mogelijke vakantiepartner, kan Vakantiegenoten.nl wel iemand op de zwarte lijst zetten.
 

Vakantiegenoten

Vakantiegenoten wordt mede mogelijk
gemaakt door de grote reisorganisaties in
Nederland.

Samen op vakantie