Yvonne van der Veen
teammanager Vakantiegenoten.nl
Ook voor 50 plus

Vakantiegenoten is er ook voor 50 plussers. Je bent nooit te oud om op vakantie te gaan. Maar je wilt liever niet alleen. Het is niet altijd eenvoudig om een vakantiepartner te vinden. Bij Vakantiegenoten zijn we gespecialiseerd in het zoeken en vinden van een geschikte vakantiepartner.

Er is veel keus in senioren vakanties. Van eenvoudig tot volledig verzorgd. Van heel ontspannen tot uitdagend en actief. Vul je wensen in op het inschrijvingsformulier.

Klik hier om je gratis in te schrijven, dan zoeken we zo spoedig mogelijk een vakantiepartner voor je.

Uit ons grote aantal inschrijvingen vind je hier iedere dag weer een nieuwe selectie van mensen, die een vakantiegenoot zoeken. Wil je reageren op één van deze advertenties, klik dan op de link "Inschrijven voor deze vakantiegenoot" bij de advertentie. Als jouw profiel matcht met jouw vakantiegenoot, dan zullen we jullie met elkaar in contact brengen.


VG1015074
Man, 58 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar Indonesië.
Periode en aantal dagen: 2017, mei, 18 dagen
Jong van geest, 1,78m lang, sympathiek, (humor, dus geen belangvolgorde v.h. voorgaande !). Reeds geboekt; kan echter plots (:90% zeker) niet doorgaan door zieke metgezel. Ik ben bereid een goed deel van de reissom voor mijn rekening te nemen, want om alleen zo ver te gaan is minder leuk. Enkele steden Java + ca 1 week Bali (o.a. snorkelen). Liefst iemand uit zuid-NL, maar niet perse. Discretie en respect.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot


VG4154273
Vrouw, 60 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar Spanje.
Periode en aantal dagen: 2015, augustus of september, 8 dagen
Door omstandigheden kan ik niet meer met mijn partner op vakantie. Ik zou graag zo nu en dan een buitenlandse stedentrip maken, en leuke dingen doen samen. Ik hou niet van op het strand liggen, maar wel van steden bekijken, en winkelen.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot


VG2864709
Man, 51 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar Geen voorkeur.
Periode en aantal dagen: Geen voorkeur
Ik ben een alleenstaande man die zich aanbiedt als reisgenoot voor alleenstaande vrouwen van 40-70 jaar, die graag veilig en begeleid reizen.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per email


VG2394774
Vrouw, 61 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar Portugal.
Periode en aantal dagen: 2016, september, 6 of 8 dagen
Ik zou het erg leuk vinden om vrouwen van mijn leeftijd te leren kennen, en als de klik er is, om korte vakantie's te ondernemen zo nu en dan, bijv stedentrips. Ik kan slecht tegen de zon als het te warm is, en hou niet van op het strand liggen. Wel vind ik het erg leuk om dingen te bekijken en om te winkelen.Ik ben gehuwd, maar kan niet met mijn partner op vakantie.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot


VG2944405
Vrouw, 63 jaar, zoekt man voor een vakantie naar alles kan,zelfs Nieuw Zeeland.
Periode en aantal dagen: 8-.........
Ik ben alleen en wil weg naar maakt me niet uit,liefst zoveel mogelijk,ik hou van het strand,zwembad,maar verdere reizen wil ik natuurlijk wel het een en ander zien en doen,ps ik ben een roker,al gebeurt dat toch buiten op vakanties

Inschrijven voor deze vakantiegenootVG5454662
Vrouw, 58 jaar, zoekt man voor een vakantie naar schotland, italie.
Periode en aantal dagen: 2016, juni of september dag of 10
Graag wonend in het noorden in verband met kennismaken.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per email


VG4665092
Vrouw, 67 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar Turkmenistan.
Periode en aantal dagen: 2017 sept/okt 12 dagen
DimSum organiseert een avontuurlijke pioniersreis naar Turkmenistan, 12 dagen, onder de E.2.000.-- Wie wil er met me mee? Ik reis al 35 jaar, maar dit land is mij onbekend.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per email


VG1544920
Man, 56 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar Landal, Village Leaudheure.
Periode en aantal dagen: 3tm7 oktober 2016
Ik ben een nette niet rokende man uit de buurt van Tilburg, en zoek een nette niet rokende vrouw om samen met mij naar mijn vakantiehuisje te gaan op het vakantiepark Landal Village leaudeure. Ik heb een 6 persoonshuisje en hoeven dus niet samen te slapen, maar gewoon samen een leuke tijd hebben. Als je meer te weten wil komen van het vakantiepark kun je kijken op de internetsite van Landal.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Reageren per email


VG2224506
Vrouw, 63 jaar, zoekt vrouw voor een vakantie naar Frankrijk.
Periode en aantal dagen: 2015 september 14
Ik ben gehuwd,zoek vakantiegenoot om met camper op vakantie te gaan. Wil absoluut geen relatie.

Inschrijven voor deze vakantiegenoot

Wil je liever persoonlijke bemiddeling? Onze deskundige medewerkers zoeken een geschikte vakantiegenoot voor je op basis van jouw profiel. Schrijf je gratis in bij Vakantiegenoten.nl en wij doen ons best om voor jou een vakantiegenoot te vinden. Je kunt via ons anoniem met je vakantiegenoot communiceren. Je besluit zelf op welk moment je je bekend wil maken.

 

Vakantiegenoten

Vakantiegenoten wordt mede mogelijk
gemaakt door de grote reisorganisaties in
Nederland.

Samen op vakantie